New Web site

New-websites

 Hei Members ????

Vi logger 10 Juli og mange er på tur, skal på tur og noen har vært på tur. Uansett så jobber styret og enkeltpersoner med Chapterets aktiviteter. 

Som vi har nevnt tidligere, ønsker vi å fornye hjemmesidene våre i HOG Norway. Alle Chapter har gått sammen og bestilt lik løsning , slik at mye skal være likt ang HOG og struktur. Vil minne folk på at vi logger 2017, og at «verden går videre» uansett om vi vil eller ei…???? Hjemmesidene våre vil være vårt ansikt utad. Man forventer å finne informasjonen man søker på en hjemmeside, om arrangement, klubbens mål, styre, grupper og annen informasjon. Vi ønsker selvfølgelig å lage spennende artikler og bilder, men hovedsak er informasjon. Statuser, «up to date» og fortløpende ting, vil nok fortsatt Facebook være stedet… samt sms til våre medlemmer ???? 

Vi vil også bruke de muligheter det er til å booke påmeldinger på ulike arrangement, turer, betalinger osv, men alt slikt vil det komme informasjon om. En ekstra stor takk til vår Web Master, Lars Tangen som har brukt utallige timer med å lagre historien fra gammel web sider, og vært « byggeleder» for våre nye web sider.???? Husk at dette er «starten» og ting må få gå seg til, jobbes med og testes ut godt nok. Har du tips eller ideer, så ta kontakt med Lars, så ser vi på dette.

Nå gleder vi oss til fortsettelsen av sommeren, turene , samholdet og alt som skjer utover. Ikke minst Jubileumsfest og markering av 20 år med Chapter Østfold .HOLD AV 21 OKTOBER J

Fortsatt God sommer, Drive Safe og husk å få kjøpt deg jubileums jakke…nå har snart «alle» 

Sommerhilsen ????☀

DirectorChaptere i Norge
National Rally - Dag 3