Årets KM konkurranse står for døren

Speedometer

Registrering av km starter skjærtorsdag.

Formål: Kåre årets lengst kjørte mann/dame, og årets gjennomsnittskjører mann/dame. Målet er at flest mulig medlemmer registrerer seg og deltar. Vi skal få flest mulig ut på veien for å være gode ambassadører for Harley-Davidson, og det fantastisk gode miljøet man opplever i en lokalavdeling av Harley Owners Group.

Ved å få med så mange som mulig i denne konkurransen, så vil man også få et godt grunnlag for å rapportere totalt antall kilometer pr. klubbmedlem inn til NMCU som bruker dette i sin statistikk.

Forutsetning for deltakelse: For å kunne delta i konkurransen må man være medlem av HOG Chapter Østfold. Vi ønsker videre at man er aktiv som medlem, og en forutsetning for å kunne premieres er at man har deltatt på minimum ett medlemsmøte og vært med på minst en fellestur i klubbens regi, i løpet av det året konkurransen avholdes.

Hvordan: Sykkelens kilometerstand avlesesnormalt ved sesongstart, skjærtorsdag, eller nærmere angitt dato, og avleses ved sesongslutt, 15. oktober.

Om man melder seg inn i HOG Chapter Østfold ved et senere tidspunkt enn sesongstart er det sykkelens kilometerstand på dette tidspunkt som legges til grunn.

To alternativer for påmelding:
1. Ved arrangementet hos dealer på skjærtorsdag kan medlemmene skrive seg på en liste
2. Medlemmene sender sykkelens kilometerstand til HOG-telefon.

Sikkerhetskurs i Trøgstad
HOG Post mars 2019

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ostfold.hog.no/