National Rally 2020 AVLYST

corona

 Kjære Harley-Davidson-venner!

I går kveld (torsdag) tok Chapter South East beslutningen om å avlyse sommerens National Rally i Tønsberg. Årsaken til dette er selvfølgelig den vanskelige situasjonen knyttet til koronapandemien.
Jobben rundt dette har pågått en stund, men av hensyn til alle som har vært involvert i planleggingen av treffet, har det vært viktig å følge noen prosedyrer for å gjøre ting i riktig rekkefølge. Selv om det er trist at vi må gå til dette skrittet, håper vi på forståelse for beslutningen. Det helsemessige aspektet har hele tiden vært det tungtveiende. Når myndighetene nå antyder en varighet som går langt forbi datoen for treffet vårt, var likevel ikke beslutningen så vanskelig å ta.

I tillegg til smittevernhensyn er det en økonomisk side av dette og det er flere parter som er rammet. Det er oss som arrangør, eventselskapet Xframe as som tilrettelegger og dere som deltakere. Dessverre er det da sånn at alle taper litt på dette utfallet. Aller verst er det for Xframe as og andre som får levebrødet sitt revet vekk på kort tid. For oss i Chapter South East er det noen regninger som vi må ta av klubbkassa, men det har vi ryggrad til. Da håper jeg dere synes det er gledelig at vi kan fortelle at alle sammen får tilbake hele summen dere betalte inn for overnatting og felles middagsaktiviteter fra Xframe as. I praksis betyr det beløpet fra fakturaen som forfalt i februar.

Oppgaven med å tilbakeføre beløpet til hver enkelt er ressurskrevende og vil ta inntil 14 dager. Vi håper derfor dere kan gi dem arbeidsro i denne perioden. Skulle pengene likevel ikke ha dukket opp i løpet av 2 uker, må dere selvfølgelig ta kontakt og etterlyse dem. Til orientering vil pengene, i utgangspunktet, gå samme vei tilbake som de kom. Det vil si inn på den samme kontoen til den samme personen som betalte.

Selv om samfunnet vårt er oppe i en veldig vanskelig situasjon, håper vi alle sammen får muligheten til å kjøre sykkel i tiden som kommer. Selv om turene kanskje ikke kan bli så lange, er det viktig å sette pris på den korte turen i nærområdet.
Til slutt vil vi takke alle for fin oppslutning om treffet vårt og så sees vi i alle fall på neste National Rally et sted i Norge.

Mvh
Knut Ertesvåg - Treffkoordinator
Kurt Jensen - Director

Director speaking
Viktig informasjon

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://ostfold.hog.no/